Hatha Yoga / Αναστασία Μπιλίρη

Έναρξη: Δευτέρα, 28 Ιουνίου από 12:00 έως 13:45

Τοποθεσία: Λουτρά, ΧΩΡΟΣ 1 : (διάρκεια 1  ώρα & 45 λεπτά - 15 θέσεις - 4 ημέρες)

Σωματική ευεξία, νοητική & συναισθηματική ηρεμία, αυτογνωσία...

To μάθημα της Hatha Yoga αποτελεί ένα βαθύ εσωτερικό ταξίδι. Τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε είναι:  


Με τα χρόνια έχουμε συλλέξει πολυάριθμες γνώσεις που αφορούν το εξωτερικό μας περιβάλλον, αλλά πόσα πράγματα γνωρίζουμε τελικά για τον ίδιο μας τον εαυτό; Για το πώς αναπνέουμε την κάθε στιγμή, πώς είναι η στάση του σώματός μας, πώς χτυπάει η καρδιά μας, τι θερμοκρασίες έχει το σώμα μας, τι συναισθήματα αλλάζουμε, τι αίσθηση έχει ο αέρας ή το ρούχο πάνω στο δέρμα μας …

Ο νους του ανθρώπου τρέχει συνεχώς και οι σκέψεις αφορούν πάντα το παρελθόν ή το μέλλον.  Όλες οι πρακτικές της γιόγκα είναι σχεδιασμένες για να σταθεροποιήσουν τον υπερδραστήριο νου και να μας φέρουν στο τώρα, το μόνο μέρος που μπορούμε πραγματικά να γνωρίσουμε και να συνδεθούμε με τον εαυτό μας. Σταδιακά, αυτό φέρνει μία υπέροχη αίσθηση διαύγειας, ζωντάνιας και ευεξίας.


Καλοδεχούμενα όλα τα επίπεδα μαθητών ανεξαρτήτως εμπειρίας.

Δεν υπάρχει βιασύνη, γιατί δεν υπάρχει σκοπός ή κανένα άλλο φορτίο.  Υπάρχει μόνο έρευνα και το ταξίδι...

Καλή αντάμωση!

* Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας ένα στρωματάκι. Παρακαλούμε ενημερώστε μας εγκαίρως να δεν έχετε ώστε να σας φέρουμε εμείς, καθώς και για τυχόν προβλήματα υγείας ή τραυματισμούς.


Λίγα λόγια για την εισηγήτρια:

Η Αναστασία γνώρισε την γιόγκα σε μία απόμακρη μαγική αμμουδιά πριν από 15 περίπου χρόνια. Από το 2009 μέχρι σήμερα ταξιδεύει συχνά στην Ινδία μαθητεύοντας δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους στην παραδοσιακή Hatha Yoga.  Έχει ολοκληρώσει 4 εκπαιδευτικά προγράμματα δασκάλων (200hrs, 300hrs και 365hrs) καθώς και πολυάριθμα σεμινάρια σε Ευρώπη και Ινδία υπό την καθοδήγηση των Leslie Kaminoff, Swami ShaktiMurti, Swami Niranjanananda, Swami Sivamurti, Sharat Arora κ.α.

Είναι εισηγήτρια Hatha Yoga από το 2012 και ιδρύτρια της Neda Yoga Shala.   Έχει πάρει μύηση Karma Sannyasin στο σύστημα της Satyananda Yoga από την Swami Satyasangananda Saraswati στο Rikhiapeeth Ashram στην Ινδία, βαδίζοντας με αφοσίωση στο μονοπάτι της πνευματικής αναζήτησης. Ασχολείται με την μουσική και είναι μέλος του Kirtan συγκροτήματος Adi Shakti καθώς και του Ryza Project, μέσα από το οποίο εξερευνά την σύνδεση του ήχου και της γιόγκα.

Με την διδασκαλία της θέλει να μεταδώσει στον κόσμο αυτό που μαγνήτισε και εκείνη στην γιόγκα. Το πως η πρακτική αυτή προσφέρει ένα εσωτερικό καταφύγιο, αλλά παράλληλα, σου δίνει εφόδια να ανοίξεις στη ζωή με τόλμη. Να συνδέεσαι βαθιά με τον εαυτό σου, την φύση και τον κόσμο γύρω σου. Να είσαι ελεύθερος μέσα από την επίγνωση και την πειθαρχεία. Να είσαι εδώ. Να παρατηρείς και να αφουγκράζεσαι.

Να νιώθεις. Να αγαπάς. Να ζεις!