επιλογές διαμονής

Τα λουτρά βρίσκονται 1500 μέτρα βόρεια από το Μανδράκι, την πρωτεύουσα του νησιού, σε ένα ιστορικό γραφικό κτίριο κομμάτι του οποίου έχει αναστηλωθεί και προσφέρεται για διαμονή και λουτρά. Τα δωμάτια έχουν τα πολύ βασικά και τα μπάνια είναι κοινόχρηστα. Έχουν πολύ όμορφη και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και ένα πολύ ωραίο ταβερνάκι όπου συχνάζουν πολλοί επισκέπτες του νησιού και μπορείς να δεις στην δύση τον ήλιο να πέφτει στη θάλασσα. Τα ιαματικά λουτρά φέτος θα μείνουν εκτός λειτουργίας λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας COVID-19.

ΚΟΣΤΟΣ: 10 ευρώ/βράδυ το άτομο για διαμονή σε 2κλινο με συγκάτοικο *

Δεν περιλαμβάνει πρωινό/διατροφή.


*Εάν δεν έχετε άτομο να μοιραστείτε το δωμάτιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας να το οργανώσουμε!

Ο Δημοτικός Ξενώνας ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ βρίσκεται στο Μανδράκι, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, και πρόκειται για ένα παραδοσιακού τύπου κατάλυμα Β' κατηγορίας. Διαθέτει 20 ευρύχωρα δωμάτια όλα εξοπλισμένα με δικό τους μπάνιο, τηλέφωνο, T.V., mini-bar, air-condition και δικά τους μπαλκόνια με απεριόριστη θέα σε θάλασσα και βουνό. Το ξενοδοχείο διαθέτει μεγάλες βεράντες με θέα το Αιγαίο, τα γύρω νησάκια και το λιμάνι, καθώς επίσης και t.v. room, bar και γυμναστήριο.

Μπροστά στο ξενοδοχείο υπάρχει στάση του δημοτικού λεωφορείου προς τα διάφορα χωριά και το ηφαίστειο.

ΚΟΣΤΟΣ: 25 ευρώ/βράδυ το άτομο για διαμονή σε 2κλινο με συγκάτοικο *

Στην τιμή περιλαμβάνεται και πρωινό.


*Εάν δεν έχετε άτομο να μοιραστείτε το δωμάτιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας να το οργανώσουμε!


Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμο Νισυρίων για την ευγενική χορηγία διαμονής των εισηγητών του Lava Music & Wellness Workshops!

Η πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Νισύρου μας φέρνει μερικά βήματα πιο κοντά στην πραγματοποίηση του πρώτου Φεστιβάλ που συνδυάζει τη μουσική με το Ευ Ζην!